Еволюція адмін'юстиції: 20 років самостійності

У Сьомому апеляційному адміністративному суді/7th Administrative Court of Appeal відбулась конференція, присвячена 20-річчю адміністративної юстиції "Еволюція адмін'юстиції: 20 років самостійності"

©️"Ми із вами зустрілись у нелегкий час: перед нами наразі стоять найголовніші загальнодержавні виклики - побороти агресора, відстояти нашу незалежність та територіальну цілісність і відбудувати свою батьківщину. Сьогоднішня зустріч є знаковою для судової влади, адже адміністративна юстиція, яка існує в Україні два десятиліття, свій упевнений шлях розпочала на теренах Вінниччини. Обмін прогресивними думками у правовому полі свідчить про невпинний рух уперед і прагнення до розвитку судової влади в нашій країні", - зауважив очільник 7ААС Віталій Кузьмишин, вітаючи учасників заходу.

✒️ Фахова дискусія поділялась на дві тематичні сесії:
📖 Від впровадження до сталого розвитку: основні тенденції. 
📖 Адміністративна юстиція України: досягнення та перспективи. 

 У роботі конференції взяли участь:
🔹судді Касаційного Адміністративного суду у Складі Верховного Суду , 7ААС та Вінницького окружного адміністративного суду;
🔹директорка Вінницького навчального центру Національної школи суддів України ;
🔹науковці. 

Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського представила доктор юридичних наук, професор, завідувач Кафедри публічно-правових дисциплін ВДПУ ім.М. Коцюбинського Ольга Мельничук - тема доповіді "Медіація в адміністративному судочинстві: європейський досвід для України"

#вдпу #7ААС #юристи #право #юрфак_вдпу #юрфак #вінниця #Україна #публічнеуправління #менеджмент