Перший випуск бакалаврів 2022!

Вчора схвильовані абітурієнти, першопрохідці спеціальностей, а сьогодні еліта - перші випускники бакалаврату Факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського! 

38  бакалаврів публічного управління та адміністрування та 45 професійних юристів отримали свої довгоочікувані дипломи. 

Традиційно, випускників та присутніх привітала  Заслужений працівник освіти України, доктор педагогічних наук, професор, ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Лазаренко Наталія Іванівна.

Хто знає краще наших "першачків" як не наш декан, Заслужений юрист України, кандидат наук з державного управління, доцент Олександр Іванович Яременко. Вступна кампанія, перші лекції, перша сесія.... - він завжди був поряд, а сьогодні Олександр Іванович з трепетом промовив щирі слова вітання своїм першим випускникам - бакалаврам новоствореного Факультету права, публічного управління та  адміністрування ВДПУ!

Ми дякуємо нашим дорогим гостям, нашим незмінним партнерам, стейкхолдерам, друзям за те, що розділили радість цієї події разом з нами. Серед них: 

🔷 перший заступник голови Вінницької обласної військової адміністрації, кандидат наук з державного управління Наталія Михайлівна Заболотна 

🔷 заступник голови Національного агентства з питань державної служби НАДС , кандидат наук з державного управління Андрій Володимирович Заболотний.

🔷голова державної екзаменаційної комісії зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, Заслужений діяч науки і техніки, доктор наук з державного управління, професор, старший науковий співробітник науково - дослідного відділу Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Валерій Іванович Довгань.

🔷начальник Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій областях, кандидат наук з державного управління, доцент Герасимюк Костянтин Харитонович.

Любі випускники, позаду залишилися лекції, семінари, заліки, іспити, практики, зустрічі у зум та гуглміт… День за днем, ви впевнено йшли до сьогоднішнього дня.

Серед вас є і ті, котрі зараз мужньо та відважно захищають нашу країну. Ми безмежно віримо в нашу яскраву перемогу, ми віримо і дякуємо нашим захисника та захисницям. 

Ви - наші випускники, талановиті та амбіційні, цілеспрямовані та креативні, були і є гордістю, і надією Факультету.  Ми віримо в кожного з вас! Бо, незважаючи на світові виклики, нові умови навчання, ви впевнено та непохитно крокували до своєї мрії і досягли її. 

Шановні дипломовані фахівці, бажаємо вам не зупинятися на досягнутих перемогах і обов’язково здобути другий рівень вищої освіти на освітніх програмах магістратури Факультету права, публічного управління та адміністрування, результатом якого стануть нові професійні здобутки та успішна кар’єра.

Бажаємо вам оптимізму, творчої наснаги, миру, добра і віри у власні сили, впевненості і рішучості, успішного складання вступних випробувань в магістратуру!

Все буде Україна!

Слава нашим Героям!







#VSPU #ВДПУ #Випуск2022 #Вінниця #Україна #Юристи #Публічні_управлінці #Право #ФППУА #юрфак