Декану ФППУА присвоєно почесне звання "Заслужений юрист України"!

Колектив та студентство факультету права, публічного управління та адміністрування висловлюють щирі вітання декану факультету Олександру Івановичу Яременку з нагоди присвоєння почесного звання "Заслужений юрист України"!

Ви заслужили це високе звання за багаторічну працю, професіоналізм та сумлінне виконання своїх обов’язків. Знаємо, що Ваша робота і надалі приноситиме користь нашій країні, а Ви будете прикладом для молодого покоління.

Бути хорошим керівником та одночасно залишатися чуйною і справедливою людиною, гарним і вірним товаришем – вдається не кожному. Ви об’єктивно оцінюєте роль роботи в житті людей, допомагаєте встановити правильну шкалу життєвих цінностей.  Бажаємо завжди залишатися такою ж уважною, життєрадісною, креативною, тактовною, цілеспрямованою людиною, яка вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного росту, нових подвигів в роботі, невичерпного ентузіазму,  втілення всіх Ваших мрій та починань!

Нехай будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх високих звершень! Нехай рідні завжди оточують вас любов’ю та розумінням, а колеги — повагою.

Деталі тут  https://www.president.gov.ua/documents/272022-41209...