Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ флагман розвитку молодіжної політики нового рівня

 Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ  флагман розвитку молодіжної політики нового рівня ✅

Сьогодні, 19 січня, започатковано співпрацю між студентським самоврядуванням факультету та учнівським самоврядуванням з метою об'єднання зусиль щодо участі студентів і учнів у реалізації державної молодіжної політики.

В знак початку співпраці до Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського завітали представники Громадського об'єднання старшокласників "Лідер" Вінницької міської територіальної громади.

З вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету права, публічного управління та адміністрування, кандидат наук з державного управління, доцент Яременко Олександр Іванович, анонсувавши напрямки співпраці та зауважив про актуальність спеціальностей, за якими здійснюється підготовка на факультеті:

✅081 Право

✅281 Публічне управління та адміністрування. Місцеве самоврядування

✅073 Менеджмент. Адміністративний менеджмент. Менеджмент в юридичній діяльності.

Голова студентського самоврядування факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім.М.Коцюбинського  Аліна Драчук та голова Громадського об'єднання старшокласників "Лідер" підписати декларацію про співробітництво.

🔷Зразок декларації розміщено на сайті факультету за посиланням👉 https://cutt.ly/zIYR3ZN

Після підписання, гості разом з студентським активом факультету продовжили обговорення напрямків співпраці за інтелектуальною грою "Світ громад".

💡Чекаємо на нові зустрічі та цікаві ідеї. Реалізуємо їх разом!

А хто ще не з нами - приєднуйтесь😉