День зустрічі з абітурієнтами

 29 квітня, приємний суботній ранок у колі абітурієнтів - майбутніх студентів Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Гості мали змогу дізнатись усе про навчання та студентське життя, поспілкуватись  із адміністрацією університету та  факультету,  представниками студентського самоврядування. Для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків були доступні локації, на яких вони могли детально познайомитись з кожною освітньою програмою, поспілкуватись зі студентами та викладачами.

Для майбутніх вступників провели екскурсію затишними аудиторіями та лабораторіями, бібліотекою, музейно-просвітницьким центром, освітнім хабом «NotBox», ознайомили з робою структурних підрозділів, що викликало неабияке зацікавлення у відвідувачів. 

Під час спілкування з абітурієнтами декан дакультету права, публічного управління та адміністрування  Олександр Яременко розповів про  спеціальності та  освітні програми, за якими здійснюється підготовка на факультеті. 

Завідувачі кафедр та викладачі підготували для абітурієнтів цікаву на насичену зустріч аби ті, змогли побачити можливості, переваги та особливості навчання на факультеті: презентували інтелектуальну гру  «Світ громад», абітурієнти взяли участь у імітованому судовому засіданні, ознайомилися з  роботою інноваційно-дослідницького центру «Бізнес-парк» також  поспілкувалися зі студентами, адже хто як не вони краще розкажуть про насичене життя факультету. 

Дякуємо ЗСУ за можливість зустрітись з майбутніми абітурієнтами! 

Дякуємо усім присутнім! Чекаємо на Факультеті права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського