ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Політичні, правові та організаційні проблеми діяльності органів публічної влади та публічних службовців у воєнний та повоєнний періоди" (до Дня державної служби)

23 червня у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Політичні, правові та організаційні проблеми діяльності органів публічної влади та публічних службовців у воєнний та повоєнний періоди" (до Дня державної служби). 
Організатором заходу є факультет права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Співорганізатори:
 Державна наукова установа "Інститут інформації, безпеки і права Національної академії правових наук України ", 
Інститут публічної служби та управління Національного університету "Одеська політехніка";
Міжрегіональне управління Національного агентства з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській, та Хмельницькій областях;
Вінницьке регіональне відділення асоціації міст України.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету права, публічного управління та адміністрування, кандидат наук з державного управління, доцент, Заслужений юрист України Олександр Яременко. Олександр Іванович найперше привітав присутніх з днем державної служби та передав вітання від ректора Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Наталії Лазаренко. 

Участь у науково-практичному заході взяли державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування, науковці, здобувачі освіти із Вінниці, Києва, Одеси, Миколаєва, представники Вінницької обласної ради, Тульчинської районної військової адміністрації, Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Департаменту правової політики Вінницької міської ради тощо.

Під час конференції обговорено питання:
• Організаційно-правові засади діяльності органів публічної влади в умовах воєнного стану.
• Актуальні питання діяльності публічних службовців в умовах війни.
• Закордонний досвід організації діяльності органів публічної влади та публічної служби в умовах війни.
• Компетенції органів місцевого самоврядування та особливості управління територіальними громадами в умовах воєнного стану та окупації.
• Особливості публічного управління та адміністрування повоєнного періоду.
• Економіка громад і регіонів в умовах воєнного стану: менеджмент, маркетинг, інновації і консалтинг.

Щиро дякуємо всім учасникам. 
З вірою у Перемогу!