Підписання меморандуму про співпрацю між ВДПУ ім. М. Коцюбинського та Касаційним адміністративним судом Верховного суду України

Делегація  Вінницького Педуніверситету  у складі ректора Вінницького державного педагогічного  університету імені Михайла Коцюбинського, доктора педагогічних наук, професора Наталії Лазаренко, декана факультету, кандидата наук з державного управління, доцента Олександра Яременка, в.о. завідувача кафедри публічно-правових дисциплін, доктора юридичних наук Ольги Мельничук, в.о. завідувача кафедри фундаментальних та приватно - правових дисциплін, кандидата юридичних наук,  Тетяни Кронівець та кандидата юридичних наук, старшого викладача Олександра Остапенка відвідала Верховний Суд  України. 

Ректор професор  Наталія Лазаренко та  голова Касаційного адміністративного суду, кандидат юридичних наук Михайло Смокович  підписали Меморандум про співпрацю

В основі - спільна діяльність у сфері освіти і науки заради студентів і підготовки правників високої кваліфікації. Апарат суду чекає сучасних  фахівців у сфері публічного управління та адміністрування і права. 

Викладачі та судді отримали можливість проводити спільні наукові дослідження, брати взаємну участь у роботі науково - практичних конференціях,  семінарах та круглих столах, здійснювати підготовку підручників і навчальних посібників та засновувати наукові журнали.

Дякуємо нашим партнерам за теплий прийом та співробітництво!

22.09.2021

#вдпу #vspu #суд #співпраця #юристи #судді #київ #україна #вінниця #практика #публічне_управління #право