Х Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Кіберлюдина, кіберпростір, кіберзлочинність, кібербезпека: засоби пізнання, доказування та розслідування».

18 листопада 2021 р. відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Кіберлюдина, кіберпростір, кіберзлочинність, кібербезпека: засоби пізнання, доказування та розслідування». 
До участі у заході приєдналися: 
  • Національне бюро безпекових розслідувань; 
  • Комітет електронного судочинства та кібербезпеки «Національної Асоціації Адвокатів України»; 
  • начальник Відділу Управління стратегічного аналізу і прогнозування МВС України Савчук О.В.; 
  • керівник Центру дослідження комп'ютерної злочинності Голубєв В.О., м. Запоріжжя; 
  • Національний авіаційний університет, який представляв професор кафедри кримінального права та процесу Біленчук П. Д., к.ю.н., 
  • Правнича компанія ТОВ «АЮР-КОНСАЛТІНГ» - в особі директора компанії Малія М.І., 
  • магістри Київського університету права НАН України та інші. 
А також до участі приєдналися студентки 2 курсу факультету права, публічного управлення та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського – Дорош В., Шобей Л., Московець О., Біла О. та Гототь Ю., разом з модератором заходу, доцентом кафедри публічно-правових дисциплін Тарасевич Тетяною Юріївною, к.ю.н. 
На заході відбулося обговорення цікавих та актуальних питань боротьби з кіберзагрозами та створення кібервійськ у різних країнах світу, а саме: США, Сінгапурі, Китаї, Ізраїля, зокрема. в Україні. 
Засади державної кібербезпекової політики визначає кібербезпеку як важливу складову національної безпеки та докладає кардинальних зусиль з метою її посилення та забезпечення, у зв’язку з чим на законодавчому рівні схвалюються нормативні акти, які є своєрідною реакцією на поширення новітніх загроз у кіберпросторі. 
Конференція пройшла динамічно, адже всі учасники обмінювалися тематичними питання та дізнавалися про те, як захистити себе від кіберзагроз в мережі Інтернет, на веб-сайтах тощо.
Дякуємо організаторам та учасникам за цікаві презентації та змістовні доповіді!!!
18.11.2021