Засідання філософсько-дискусійного клубу "Еврика"

28 березня 2024 року на кафедрі публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського відбулося планове засідання філософсько-дискусійного клубу «Еврика», тема зустрічі: «Візуалізація як потужна інформаційно-інтелектуальна технологія та її впровадження в системі освіти України».
Зустріч проходила у форматі online до якої долучилось більше 70 учасників. На засіданні були присутні викладачі та студенти Вінницького державного педагогічного університету та Вінницького національного технічного університету. 
Відкрив засідання клубу його науковий керівник – Яровий А.М., кандидат філософських наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування.
В рамках даного засідання, здобувачі вищої освіти презентували свої доповіді:
1.Марія Осиченко бакалавр 2 курсу спеціальності дошкільна та початкова освіта розглянула тему "Візуалізація як новітня інформаційна технологія: зміст і перспективи розвитку".
2.Тодосієнко Вікторія магістр 5 курсу спеціальності англійська мова презентувала тему "Методика інтуїтивного відтворення мови".
3.Ольга Шкабара магістр 5 курсу спеціальності англійська мова представила тему "Вивчення мови під час сну".
За результатами презентацій відбулась активна дискусія в якій взяли участь студенти та викладачі. Учасники висловлювали свої погляди та досвід щодо впровадження візуалізації в освітній процес, обмінювалися ідеями щодо потенційних переваг та викликів цієї технології.
Підсумки засідання вказали на важливість подальших досліджень та експериментів з використанням візуалізації в освіті. Було підкреслено потенційні переваги цієї технології для підвищення якості навчання та розвитку інтелектуальних та творчих здібностей студентів.