Серія вибінарів з випускниками

Візитівкою закладу вищої освіти є його випускники. 

За 110 років величної історії Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського прославляє значна когорта його випускників. Нашим студентам є з кого брати приклад та є у кого вчитися. 

До 110 річниці ВДПУ ім. М. Коцюбинського для студентів-правників розпочинаємо серію вебінарів з випускниками, які присвятили свою діяльність юриспруденції.

Сьогодні власним досвідом практичної роботи  зі студентами ділився Ігор Петрович Катрін, начальник Хмільницького управління ГУ ДПС у Вінницькій області. 

Студенти поповнили свої знання про структуру та повноваження державної податкової служби, види податків та порядок їх сплати, систему оподаткування, категорії платників податків, претензійно-позовну  роботу юристів у податковій службі тощо.

 Ігор Петрович розповів про новації у податковій службі, запровадження електронного сервісу. Особливу зацікавленість студентів викликало питання щодо організації роботи податкової служби  під час воєнного стану.

Щиро дякуємо  Ігорю Петровичу за кваліфіковане роз’яснення податкового законодавства, пізнавальну і корисну інформацію та за співпраці!