Участь декана факультету права, публічного управління та адміністрування в урочистостях з нагоди Дня Конституції України

 28 червня у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України. 

З вітальним словом до присутніх звернулася ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, доктор педагогічних наук, професор, відмінник освіти України, заслужений працівник освіти України Лазаренко Наталія Іванівна. 

Присутніх зі святом привітав  і  декан Факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського, кандидат наук з державного управління, доцент, Заслужений юрист України🇺🇦 Олександр Яременко. 

🔹Олександр Іванович наголосив, що "особливе значення в ці дні мають норми  "територіальна цілісність", "державний суверенітет". Сьогодні той обов'язок, закріплений основним законом України - захищати Батьківщину, є дуже актуальним. 

Віримо, що Конституція буде захищена нашими доблесними воїнами, знаємо, що територіальна цілісність і життя людей в надійних руках Збройних Сил України"💬

#фппуа #Україна #Конституція #деньконституції #юристи #право #публічнеуправління