Круглий стіл «ІСТОРИЧНІ ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ»

24 червня 2022 року до Дня Конституції України та 110-ї річниці Вінницького державного педагогічного університет імені Михайла Коцюбинського на Факультеті права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського спільно з Історичним факультетом ВДПУ та Українським інститутом національної пам'яті проведено студентський Круглий стіл «ІСТОРИЧНІ ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ».
З вітальним словом до учасників Круглого столу звернулися:
🔹завідувач Кафедри історії та культури України ВДПУ Романюк Іван Миронович. 
🔹співробітник Центрального міжрегіонального відділу Український інституту національної пам'яті Олексій Олексійович Серветнік;
🔹заступник декана з наукової роботи факультету права, публічного управління та адміністрування, кандидат історичних наук, доцент Кафедри публічного управління та адміністрування ВДПУ Лапшин Сергій Андрійович.

З актуальними доповідями виступили Лапшин Сергій Андрійович («Організаційно-правові засади діяльності органів публічної влади в умовах воєнного стану») та Романюк Іван Миронович («Ідеологічні й правотворчі засади та Конституційні проекти в історії українського народу»)
 
У спільному обговоренні тематики доповідей взяли участь: 
🔸заступник декана з наукової роботи історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент кафедри методики викладання та спеціальних історичних дисциплін Гребеньова В.О.,
🔸заступник декана з навчальної роботи історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії Ніколіна І.І.,
🔸заступник декана з виховної та соціальної роботи історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії Мазур І.В.
🔸заступник декана з виховної та соціальної роботи факультету права, публічного управління та адміністрування, кандидат філософських наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування Мельник Е.А.
🔸здобувачі освіти
#ВДПУ_110 #ВДПУ #vspu #vspu_people #круглийстіл #конституція