Круглий стіл «Інформаційно-правове та організаційно-управлінське забезпечення інноваційного розвитку регіону»

 За ініціативи ректора університету професора Наталії Іванівни Лазаренко, та кафедри правових наук та філософії( завідувач – доц. Яременко Олександр Іванович) факультету історії, етнології і права 7 червня 2019 року на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського вже вдруге було проведено круглий стіл на тему: «Інформаційно-правове  та організаційно-управлінське забезпечення інноваційного розвитку регіону».

Із вітальним словом до усіх присутніх звернулись високоповажні гості:

Народний депутат України Сергій Володимирович Кудлаєнко, перший заступник голови Вінницької ОДА Гижко Андрій Петрович, директор Науково-дослідного інституту інформатики і права Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор Пилипчук Володимир Григорович.

Під час круглого столу було висвітлено тематичні питання :

інформаційно-правові та організаційно-управлінські засади забезпечення інноваційного розвитку регіону;

 інституційний розвиток місцевих органів влади в умовах подальшої децентралізації публічного управління; 

організаційно-правові аспекти запровадження електронних технологій та послуг в системі публічного управління.

Також відбулась презентація ліцензованої в університеті спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за освітніми рівнями «Бакалавр», «Магістр», аспірантури.

Участь у роботі круглого столу взяли представники Вінницької обласної державної адміністрації, фахівці в галузі інформаційного права та публічного управління, керівники та службовці державних органів та органів місцевого самоврядування, керівники місцевих судів та судді, працівники правоохоронних органів, експерти, представники засобів масової інформації.