Тиждень філософії 2022

 На Факультеті права, публічного управління та адміністрування ВДПУ відбувся Тиждень філософії 2022 присвячений Міжнародному дню філософі. Ініціатором заходів є  Кафедра публічного управління та адміністрування ВДПУ.

В рамках Тижня філософії 2022 15 листопада на розширеному засідання кафедри за участі здобувачів ОС Магістра та аспірантів проведено вебінар  «Філософський аспект наукових досліджень у сфері публічного управління».

Серед спікерів: 

  • Валерій Кононенко, доктор історичних наук, професор, завідувач Кафедри публічного управління та адміністрування ВДПУ , тема «Основи наукових досліджень у сфері публічного управління: теоретико-методологічний підхід».
  • Анатолій Яровий, кандидат філософських наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, тема «Філософсько- методологічні регулятиви процесу наукового дослідження».
  • Сергій Лапшин, кандидат історичних наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, Олександр Конотопенко, кандидат філософських наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, тема «Методологія та методи наукового дослідження».

17 листопада відбувся круглий стіл  «Філософсько-методологічні та гносеологічні проблеми публічного управління» (до 300-річчя з дня народження Г.Сковороди)