Відкрита лекція доцента Університету штату Північна Кароліна Чеда Хоггана

Для студентів Факультету права, публічного управління та адміністрування вже стало доброю традицією отримувати знання та професійні навички не лише від наших викладачів, досвідчених науковців, які можуть поділитися з ними і власним практичним досвідом у сфері юриспруденції, адвокатури, менеджменту та управління, а й частими стали гостьові лекції.
Провідні юристи, судді, представники громадських організацій, бізнесу, правоохоронних органів, нотаріуси, медіатори, психологи, державні службовці, науковці та ін. діляться з нашими студентами практичними аспектами професійної діяльності, специфікою роботи в тих чи інших закладах/установах. Студенти активно долучаються до обговорення питань, з цікавістю висловлюють власні міркування.

27 жовтня 2022 року здобувачі ступенів вищої освіти Бакалавр та Магістр спеціальностей 081 Право та 073 Менеджмент (ОПП "Право" та ОПП " Менеджмент в юридичній діяльності") відвідали відкриту лекцію доктора наук, доцента кафедри освіти дорослих протягом усього життя Університету штату Північна Кароліна (США) Чеда Хоггана на тему "Навчання впродовж життя для демократії ".
Лекція присвячена питанням розвитку демократії та впливу освіти впродовж життя на формування громадянського суспільства.