Посвята у студенти 2022!

 Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського радо вітає першокурсників 2022!

Усміхнені, повні енергії та в очікуванні насиченого студентського життя - такі вони майбутні юристи, публічні управлінці та менеджери. 

Цьогоріч факультет відзначив свою першу річницю відкриття (від 1 вересня 2021року), але ми вже вп'яте зустрічаємо студентів за Спеціальністю081 Право  та Спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування , та наша факультетська родина  зростає - ми раді вітати перших студентів  Спеціальністі 073 Менеджмент  (Адміністративний менеджмент та Менеджмент в юридичній діяльності).

Гарний старт пророкує успішне майбутнє!

Наших першачків привітали ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, заслужений працівник освіти України, доктор педагогічних наук, професор Наталія Лазаренко та декан факультету, кандидат наук з державного управління, доцент,  заслужений юрист України Олександр Яременко.

Ми щиро дякуємо нашим стейкхолдерам, партнерам, колегам та друзям за тривалу та плідну співпрацю, і що розділили сьогоднішній день разом з нами

🔸Перший заступник Голови Вінницької обласної державної адміністрації  Наталя Заболотна 

🔸Голова Вінницького окружного адміністративного суду  Віталій Дончик

🔸Директор Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Лукіянова Марина

🔸Начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницької, Житомирської, Хмельницькій областях, кандидат наук з державного управління, доцент Костянтин Герасимюк.

Вітаємо наших дорогих  першокурсників! Ви еліта! Пам'ятайте про це! Разом до Перемоги! Все буде Україна!