Підписання меморандуму про співпрацю з ВОАС

 24 червня 2022 року відбулася зустріч ректора Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського  Наталії Іванівни Лазаренко та  представників  Факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ  ім. М. Коцюбинського у складі завідувача Кафедри публічно-правових дисциплін ВДПУ ім. М. Коцюбинського, доктора юридичних наук, професора Мельничук Ольги Федорівни та завідувача Кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін , кандидата юридичних наук, доцента Кронівець Тетяни Миколаївни з очільником та  представниками Вінницького окружного адміністративного суду.

🔹Метою зустрічі стало укріплення тривалої  співпраці університету та судової установи.

➡️Ректор університету Наталія Лазаренко та голова ВОАС Віталій Дончик підписали меморандум, який передбачає організацію співпраці, консолідацію зусиль установи й університету та вжиття комплексу заходів, спрямованих на формування спільноти кваліфікованих юристів та їх залучення до роботи у сфері правосуддя, проведення спільних заходів, а також підготовка інформаційно-аналітичних та методичних матеріалів.

🔸Співпраця з Вінницьким окружним адміністративним судом дасть можливість студентам факультету права, публічного управління та адміністрування закріплювати теоретичні знання набуті в процесі навчання, розвивати професійні вміння, застосовувати їх у практичній діяльності, формувати навички узагальнення та аналізу практики щодо застосування чинного законодавства.

☝️Переконані, що така співпраця сприятиме активній та результативній координації науково-практичних досліджень і заходів Сторін,  обміну досвідом у сфері реалізації чинного та розвитку національного законодавства.





#ВДПУ #ВДПУ_110 #VSPU #VSPU_NEWS #ВОАС #співпраця #юристи #юрфак #вінниця  #україна