Правила роботи з інформацією у воєнний час

 У четвер, 7 квітня 2022 року, онлайн-лекцію «Правила роботи з інформацією у воєнний час» прочитала медіаекспертка, доцентка, менеджерка проєкту «Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність» IREX Олена Тараненко.

📣До заходу долучилися і студенти  спеціальностей 081 Право та 281 Публічне управління та адміністрування  та викладачі факультету. 

👉Медіаекспертка зосередила увагу на важливій ролі інфомедійної грамотності у сучасних реаліях, зокрема, особливостях роботи з інформацією у соціальних мережах, на практичних прикладах лекторка показала, які загрози несе нехтування вимог інфогігієни та як протидіяти дезінформації.

👉Медіаекспертка наголосила, що кожний споживач інформації повинен володіти знаннями йуміннями щодо перевірки інформації, виявлення сумнівної або очевидно фейкової інформації, а також враховувати сучасні реалії і не поширювати повідомлення про пересування українських військ, про вибухи – зокрема, про що саме, де й коли вони почули.

‼️Саме зараз, як ніколи, фахівці та пересічні громадяни мають  посилювати свою пильність до стандартів достовірності, точності, оперативності.







#вдпу #vspu #ФППУА #право #публічнеуправління #медіаграмотність #україна