Профорієнтаційна зустріч

13 лютого у ліцеї №2 міста Гнівані була проведена профорієнтаційна робота з одинадцятикласниками. Студентка першого курсу спеціальності право, Стужук Аліна, та заступник декана з виховної роботи та соціальної роботи, асистент кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін, Тимошенко Єлизавета Анатоліївна, поспілкувалися зі вступниками щодо перспективи вступу до Вінницького державного педагогічного університету на факультет права, публічного управління та адміністрування.
  Під час зустрічі пролунало багато цікавих тез, що не можуть не зацікавити майбутнього студента. Обговорення особливих програм навчання на нашому факультеті не залишили поза увагою жодного школяра. Також було представлено відеоролик про університет та його структуру, обговорені питання форми навчання, майбутнього працевлаштування, факультетської активності та багато іншого.
Тож, ми дякуємо адміністрації Гніванського ліцею №2 за можливість поспілкуватися з абітурієнтами та запросити їх навчатися у Вінницькому державному педагогічному університеті.