Зустріч зі стейкхолдерами

Обов’язковим елементом у процесі підготовки якісних фахівців у сфері вищої освіти є залучення до їх навчання зовнішніх стейкхолдерів! 

11 жовтня 2023 р. на Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ в рамках діяльності Інноваційно- дослідницького центру «Бізнес-парк»відбулася зустріч здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Менеджмент» із стейкхолдерами ТОВ "БК"Мазанка" .

Генеральна директорка Катерина Астапенко представила інформацію про компанію, стратегічні напрямки розвитку, особливості менеджменту на підприємстві, навчання персоналу та багато іншої цінної інформації для майбутніх фахівців! Студенти отримали можливість практичного навчання та стажування на базі сучасного інноваційного підприємства! 
Також за участю стейкхолдерів відбулось обговорення перспектив удосконалення освітньої програми "Адміністративний менеджмент".
У зустрічі взяли участь Генеральна директорка ТОВ "БК"Мазанка" Катерина Астапенко, НR-менеджер ТОВ "БК"Мазанка" Юлія Хоменко, Менеджер з продажу ТОВ "БК"Мазанка" Єгор Кузьменко, декан факультету права, публічного управління та адміністрування ОлександрЯременко, заступник декана факультету Іван Зубар, завідувач кафедри публічно-правових дисциплін Тетяна Кронивець, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Валерій Кононенко, професор Олександр Климчук, керівник ІНДЦ "Бізнес парк" Оксана Самборська, доцент Ольга Материнська.

Будівельна Компанія «МАЗАНКА» є унікальним гравцем на будівельному ринку, яка зароджує екостандарти та втілює їх у своїх проектах. 
Ми молода, потужна та амбіційна команда. Будує сучасні, енергоефективні та екологічно чисті будівлі за власною технологією.