Гостьова лекція 06.03.2023

Бути суддею – це мистецтво! Сьогодні дійшли до такої думки на гостьовій лекції судді Вінницького окружного адміністративного суду, кандидата юридичних наук Костянтина Олександровича Яремчука, яку він прочитав для здобувачів вищої освіти СВО магістр і бакалавр спеціальностей 081 Право, 073 Менеджмент в юридичній діяльності ВДПУ ім. Коцюбинського. 
Лектор ґрунтовно та вичерпно розкрив новели адміністративного судочинства, які є ефективними правовими інститутами і ті, які не зовсім виправдали очікування. Студенти проявили зацікавленість до інститутів типових і зразкових справ, врегулювання спору за участю судді, зловживання процесуальними правами. Костянтин Олександрович ілюстрував теоретичний матеріал прикладами із матеріалів судової практики Вінницького окружного адміністративного суду. Наприкінці лекції лектор підбив підсумки та відповів на запитання студентів.
Щиро дякуємо судді Вінницького окружного адміністративного суду, кандидату юридичних наук Костянтину Олександровичу Яремчуку за суддівський і лекторський професіоналізм, за тісну співпрацю та бажаємо мирної праці на благо України!