Профорієнтаційна зустріч 20.01.2023

Ранок п'ятниці розпочався атмосферною зустріччю викладачів Факультеті права, публічного управління та адміністрування ВДПУ з учнями Комунального закладу "Вінницький ліцей №6" .

Спілкуватися з потенційними студентами завідувач Кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін, кандидат юридичних, адвокат Тетяна Кронівець, професор Кафедри публічного управління та адміністрування ВДПУ , доктор економічних наук Олександр Климчук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, кандидат філософських наук, доцент Олександр Конотопенко та старший викладач кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін Тетяна Пилипенко.

Викладачі факультету презентували Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, розповіли про особливості та переваги навчання на Факультет права, публічного управління та адміністрування ВДПУ за спеціальностями, які вже декілька років є найбільш актуальними серед вступників - Спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування , Спеціальність 073 Менеджмент , Спеціальність 081 Право .

Дякуємо за організацію зустрічі заступнику директора ліцею Шліхтенко Лідії Анатолівні, адміністрації та педагогічному колективу вдячні за виховання в дітях правової свідомості та патріотизму!

Радо запрошуємо до родини факультету права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського!