З Днем адвокатури

Колектив Факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ вітає колег, партнерів та всіх причетних з Днем адвокатури України!

Повага до цієї професії сягає ще сивої давнини, адже завдяки знанням, досвіду, силі переконання ви рятуєте людські долі, саме на адвоката суспільство покладає надії на справедливе вирішення проблем, відстоювання інтересів кожного громадянина, ствердження верховенства права. 
Незаангажований суд, демократія, розвиток держави як правової абсолютно неможливий без адвокатури, яка за своєю суттю є маркером зрілості суспільства і дороговказом для всіх гілок влади у їхньому бажанні перетворень і розвитку України.

Дякуємо адвокатській спільноті за їхню наполегливу працю, завдяки якій держава перемагає корупцію, беззаконня, рухається до закріплення принципів верховенства права, допомагає навіть у часи війни демонструвати відданість демократії, свободі слова, європейським цінностям.

Бажаємо вам і надалі міцно стояти на захисті прав українців, ніколи не сходити з обраного шляху, завжди досягати поставлених цілей. 

Щастя, здоров’я, миру, домашнього затишку і здійснення усіх мрій!