Випуск магістрів 2022!

Колектив факультету права, публічного управління та адміністрування вітає випускників СВО Магістра.
21 грудня 2022 року 24 магістри публічного управління та адміністрування, серед яких переважна більшість уже досвідчені державні службовці, керівники, представники юридичної галузі та військовосложбовці, які наразі перебувають у лавах ЗСУ, отримали документ, що засвідчує їхню кваліфікацію. 9 випускників мають диплом з відзнакою. 
Освіта сьогодні є визначальним фактором у долі кожного з нас. Ви подолали дуже важливий рубіж в житті. 
За цим святом стоїть ваша наполеглива праця і завзятий рух до оволодіння професійними знаннями і вміннями, досвід і майстерність викладачів. 
Наш факультет готує сучасних, затребуваних фахівців, здатних робити свій значний внесок в розвиток і управління нашою країною.
Одночасно з отриманням диплома магістра на вас покладається велика відповідальність за майбутнє України. Пам’ятайте про цю відповідальність, приймаючи кожне робоче рішення, адже тільки всі разом, об’єднавшись єдиною метою – процвітання нашої країни, ми зможемо примножувати славу і красу нашої країни.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, ентузіазму, грандіозних цілей і нехай вас супроводжують любов, удача та віра в свої сили!