Обговорення освітньо-професійних програм «Право» і «Менеджмент в юридичній діяльності» за участю роботодавців і студентів

 26 серпня 2022 року на Факультеті права публічного управління та адміністрування  Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбулося обговорення освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей «Право» і «Менеджмент в юридичній діяльності» за участю роботодавців і студентів, які беруть участь у розробці і реалізації ОПП програм.

На заході бути присутні висококваліфіковані фахівці: 

Квят Н.В. – директор Головного управління національної соціальної сервісної служби у Вінницькій області;

Лукіянова М.Д. – директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

Яремчук К.О. – суддя Вінницького окружного адміністративного суду, кандидат юридичних наук.

Гончар О.В. –  голова Вінницької обласної організації Союзу юристів України, кандидат юридичних наук;

Кислиця О.С. – заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області;

Гавінська О.А. – приватний нотаріус, кандидат юридичних наук;

Слободонюк К. Р.   – керівник апарату Господарського суду Вінницької обл.;

Алексейчук В.І.    – заступник керівника апарату Вінницького міського суду Вінницької обл.;

Задвернюк М. – інспектор Відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області Подільського управління кіберполіції.

Стейкхолдери проявили неабияку зацікавленість до освітньо-професійних програм «Право», «Менеджмент в юридичній діяльності» та висловили свою позицію щодо їх змістового наповнення. 

В обговоренні освітньо-професійних програм взяли участь студенти, представники студентського самоврядування та випускники факультету. Висловлені конструктивні пропозиції і  побажання будуть враховані групами забезпечення для удосконалення  програм. 

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за активну участь  в обговоренні освітньо-професійних програм «Право», «Менеджмент в юридичній діяльності» та за постійну підтримку і співпрацю в підготовці конкурентоспроможних фахівців!