Практико-орієнтований вебінар для студентів ФППУА

 Попри війну тримаємося і працюємо. Забезпечуємо якісну навчальну практику студентам-юристам 1 та 2 курсів в умовах воєнного стану завдяки нашим партнерам. 

✍️Сьогодні відбувся практико-орієнтований вебінар, який провела директорка Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталя Смішна.

☝️Пані Наталія розкрила зміст права на безоплатну правову допомогу, його реалізацію, підстави та порядок надання безоплатної правової допомоги. Вона дала вичерпні  відповіді на запитання студентів про те, як забезпечується представництво інтересів осіб у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, які заяви, скарги та інші документи правового характеру складають адвокати, який порядок отримання допомоги внутрішньо переміщеним особам, яких у Вінницькій області вже зареєстровано 30 тис., яку допомогу можуть отримати особи, що евакуювалися із населених пунктів, що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій тощо.  

Щиро дякуємо Наталії Смішній та ввіреному їй Вінницькому місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за корисну та благородну роботу. 

Все буде Україна!