Чи цікаво грати в «Світ громад» вдруге? Відповідь зі знаком оклику – особливо!

 Чи цікаво грати в «Світ громад» вдруге? Відповідь зі знаком оклику – особливо! 

Адже з перших хвилин починає вибудовуватися стратегія взаємодії, не витрачається час на докладні пояснення правил гри, водночас з’являються й використовуються можливості, які новачкам ще не осягнути. Таких висновків дійшли студентки факультету права, публічного управління та адміністрування, які вирішили, що 11 січня 2022 року, у розпалі канікул, варто знову зіграти. 

Цього разу відзначили стрімку динаміку гри. Особливо підкреслили наближеність до реального життя. З одного боку, питання обмеженості ресурсів, адже на реалізацію всіх бажаних інструментів розвитку громади не завжди вистачає коштів. З другого боку, чого лише варті «життєві обставини»! Без них гра спростилася б й стала більш передбачуваною. А вони створюють переконливий ефект реальності…

Отож, вітаємо з впевненою перемогою мешканок уявної громади «Мрія» та продовжуємо пізнавати «Світ громад»! Від майстра гри, керівника освітнього хабу «NotBox» Тетяни Дрозд, гравці отримали обіцянку: наступного разу додамо ще індивідуальні цілі гравців. І повірте, буде гаряче!

На додачу. Маєте вільний час на канікулах і команду з 4-6 осіб? Гра «Світ громад» ‒ чудова можливість відпочинку і розвитку водночас!